The rainbow is the dream of childhood. The rainbow is the bloom of youth. The rainbow is the longing for everyone to rain and clear. Let the rainbow digital candle accompany you for a happy birthday party! !!

Nyayogikeun lilin kuéh ulang taun katumbiri anu warni

Katumbiri mangrupikeun impian budak leutik. Katumbiri mangrupikeun mekar tina nonoman. Katumbiri mangrupikeun rengkuh dulur sadayana hujan sareng jelas. Cikan lilin digital katumbiri marengan anjeun pikeun pésta ulang tahun anu senang! !!
Golden digital birthday candles are made of high-quality raw materials, non-toxic and smoke-free, and longer candle holders can greatly reduce the occurrence of accidents. Golden birthday candles are more luxurious and add joy to your birthday party.

Grosir lilin cake ulang digital digital

Lilin ulang taun digital emas didamel tina bahan baku anu bermutu kualitas luhur, henteu beracun sareng bebas haseup, sareng anu nyangking lilin langkung lami tiasa ngirangan kajadian kacilakaan. Lilin ulang tahun emas langkung mewah sareng nambihan kabungah pikeun pesta ulang tahun anjeun.

KAMITA TERKINI DENGAN

TENTANG KAMI

Hebei Seawell dimimitian bisnis internasional Lilin ti saprak 2005. Sareng urang gaduh pabrik lilin kami sorangan di kota Tianjin sareng Kota Qingdao, anu parantos lulus ISO9001. Sareng produk kami tiasa nampi Sértip CE sareng ROHS, Aya langkung ti 400 pagawé terampil sareng pengawas damel di bengkel 20000 méter pasagi. Output pabrik mangrupikeun 100 peti per bulan sareng maksimal aya 115 wadah tanggal Oktober.200. langkung ti 90% pesenan tiasa réngsé dina dua puluh dinten.

SUBSCRIBE